Vis informasjon om abonnementet

1. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet og trykk på Lås opp.

Hvis enheten din kjører Android 6.0 eller senere, støtter autentisering med fingeravtrykk, og dette er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke denne funksjonen for å låse opp hvelvet istedenfor å angi hovedpassordet.

2. Trykk i appens hovedvindu eller sveip til høyre på skjermbildet.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

3. Trykk på Kostnadsfri versjon eller Premium-versjon på hurtigtilgangslinjen.

Vinduet Abonnement åpnes.

Vis informasjon om abonnementet og antall oppføringer du kan bruke i Kaspersky Password Manager.